Jong Feyenoord geeft overwinning weg, Kramer scoort in verkeerde doel

Jong Feyenoord heeft het thuisduel tegen Jong ADO Den Haag met 2-2 gelijkgespeeld. Op Sportpark de Bongerd in Barendrecht was het lang 0-0 totdat Jari Schuurman kort voor rust op aangeven van Miquel Nelom het net vond. Door de wind was goed spel overigens lastig, vooraf waren er nog twijfels of de wedstrijd zelfs wel zou kunnen doorgaan. Vlak na de rust scoorde Feyenoord weer, maar Giovanni van Bronckhorst zag als toeschouwer dat Jong Feyenoord daarna de wedstrijd uit handen gaf. Michiel Kramer had een opvallende rol met een assist en een eigen doelpunt. Kramer schoot slecht op goal, maar Mats Knoester promoveerde het schotje tot doelpunt (2-0). Dat ADO Den Haag scoorde was óók te danken aan Michiel Kramer. De spits werd afgelopen zomer door Feyenoord overgenomen van de Hagenezen, maar Kramer was blijkbaar toch in de war, hij scoorde in eigen doel (2-1). Door het gelijkspel staat Feyenoord nu vijf punten voor op de nummer twee SC Heerenveen. Uit werden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, thuis werd twee keer gelijkgespeeld en een keer verloren. Onderstaande van Feyenoord.nl Feyenoord 2 – ADO Den Haag 2 2-2 Scoreverloop: 38’ 1-0 Schuurman 49’ 2-0 Knoester 68’ 2-1 Kramer (e.d.) 73’ 2-2 Van der Heijden Scheidsrechter: Pérez Opstellingen Feyenoord 2: Hansson; Nieuwkoop, Van der Meer, Knoester, Nelom; Hamer, Schuurman (82’ Korporaal), Verdonk; Fernandes (82’ Robertha), Kramer en Achahbar. ADO Den Haag 2: Coremans; David, Ebuehi, Kanon, Owobowale; Ebecilio (60’ Den Otter), Kristensen, Hevel; Korte (62’ Verduijn), Van der Heijden en Gehrt.