Kuyt: 'Ik wilde hier maar één ding'

Dirk Kuyt verloor vandaag met Feyenoord bij de aartsrivaal met 2-1. De aanvoerder van Feyenoord was na afloop teleurgesteld en vond de nederlaag onnodig. 'We hadden het goed voor elkaar, zij hadden moeite om kansen te creëren. De eerst e die zij krijgen gaat erin en in de tweede helft heb je precies zo'n moment. In de laatste tien minuten moeten we de rust bewaren dan kan je nog grote kansen creëren.' aldus Kuyt bij Foxsports. Kuyt vond niet dat Feyenoord onder deed voor Ajax. 'Wij waren fysiek sterk genoeg, we stonden ook heel compact en je geeft weinig kansen weg. We worden vandaag geklopt door twee kansen. Die 2-1 is eigenlijk geen kans, ik had hier maar één ding gewild vandaag en dat was winnen.' Ondanks de nederlaag ziet Kuyt de stijgende lijn bij Feyenoord. 'We zijn blij met afgelopen woensdag en zes keer op rij verliezen doet pijn, maar iedereen heeft vandaag dit Feyenoord gezien en dat het beter gaat.'